Dankzij onze partners kunnen we PINT Festival 2.0 organiseren en dankzij hen wordt het festival ook dit jaar gegarandeerd weer een succes!
Wie ga jij ontmoeten op 10 en 11 mei?

Dimix is actief als groothandel in de grafische sector en gekend als ervaren totaalleverancier en betrokken gesprekspartner voor wie de uitdaging van de klant centraal staat. Dimix levert gespecialiseerde printoplossingen, gerelateerde verbruiksartikelen en diensten aan signmakers, professionele reclame productiebedrijven, visueel communicatiespecialisten, lamineerbedrijven, fotolabo’s, repro- & copyshops en nog vele anderen.
Ook industriële klanten die nood hebben aan professionele printoplossingen voor printing op groot formaat of voor het bedrukken van objecten vinden steeds meer de weg naar Dimix. We bedienen onze klanten in de gehele Benelux vanuit Nederland (Breda) en België (Genk).

Trotec systemen worden gebruikt voor het snijden, graveren en markeren van diverse materialen, waaronder hout, papier, metaal, acrylaat, leer, steen, kunststof en nog veel meer. De uitgebreide en hoogwaardige lijn aan lasersystemen, samen met de ongeëvenaarde service, heeft Trotec gemaakt tot één van de toonaangevende leveranciers op het gebied van laseroplossingen.
Sinds 2014 biedt Trotec Laser B.V. naast de lasersystemen ook een uitgebreid portfolio aan laser- en graveermaterialen aan. Kunststoffen, hout, metalen, papier en nog veel meer.

Mimaki is een wereldvermaard Japans producent van grootformaat printers & snijplotters met een stevige reputatie als het aankomt op innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dimix verdeelt van Mimaki het volledige assortiment solventprintersprint- en cut systemen, led uv vlakbedprintersdesktop vlakbedprinters en snijplotters alsook uiteraard alle inkten en toebehoren voor deze machines. Naast producten voor de signbranche is Mimaki ook actief in printapparatuur voor industriele markten, voor 3D-printing en voor de textiel- en confectieindustrie.

We stellen Heutink graag aan je voor als partner van PINT. Zij zijn een groot begrip als het gaat om onderwijs en opvang. Heutink houdt zich al een eeuw(!) bezig met alles omtrent onderwijs. Heutink is vooruitstrevend, alert en heeft aandacht voor de vraag vanuit het onderwijs. Zij leren je graag alles over onafhankelijk zijn, vooruitstrevend te denken en duurzaamheid. Klinkt interessant, toch? 

InnAut is een technisch sociale onderneming die mensen begeleidt naar een baan of opleiding binnen de techniek. Ze leggen vooral de focus op mensen met autistische kenmerken die enthousiast worden van techniek. Zij vertellen je graag hoe zo’n traject in zijn werk gaat. 

 

Mactac is leverancier van hoogkwalitatieve zelfklevende printfolies en lamineerfolies. De productie van de Mactac-folies vindt plaats in de Mactac-fabrieken in het Belgische Soignies. Naast producten voor de signbranche is Mactac ook actief als leverancier van industriele & medische tapes en zelfklevende materialen voor offset en zeefdruk. Mactac werd in 2017 overgenomen door Avery. 

 

Al meer dan 70 jaar is Graphtec toonaangevend op het gebied van snij- en meetoplossingen. Ze waren een van de eersten die snijtechnologie toepasten in onze vinylsnijders en de machines zijn over de hele wereld beroemd om hun legendarische duurzaamheid. 

Glasfolie Suncontrol is al bijna 30 jaar de specialist in het oplossen van problemen met glas voor bedrijven en particulieren in de gehele Benelux. Zij zijn dit jaar aanwezig op het PINT festival en delen graag hun expertise met jou over energiebesparende zonwering, veiligheid glasfolie, glasfolie met warmtewering en nog veel meer!  

Future Factory Twente is een organisatie die vijf innovatieve studententeams uit Twente huisvest die werken aan een betere toekomst. Hoe zij dat doen delen ze graag met je op het PINT Festival.

Instant Design Tool is ook een van de partners van PINT. Zij hebben, zoals hun naam al verklapt, een software ontwikkeld waarmee gebruikers hun eigen producten kunnen ontwerpen. Een voordeel: je hoeft helemaal niet technisch te zijn aangelegd om gebruik te kunnen maken van hun software. Ze staan je graag te woord over hun software en hoe deze je bedrijf kan helpen, hoe zij innovatief te werk gaan en hoe eventuele creatieve samenwerkingen verlopen. 

Onyx Graphics is reeds sinds de jaren 90 van vorige eeuw actief als leverancier van krachtige ripoplossingen voor het aansturen van grootformaat printapparatuur. Ook vandaag nog blijft het doel van het bedrijf om klanten te helpen om de productiviteit bij het printen en afwerken met grootformaat printers te verhogen, kosten te reduceren en te zorgen voor superieure printkwaliteit.

 

Grafityp is Belgisch fabrikant van zelfklevende materialen, gevestigd in Houthalen. Het bedrijf produceert zelfklevende materialen geschikt voor de signbranche.

 

Politape is al 30 jaar een begrip als het gaat om films en tapes voor de reclame- en displayindustrie. Zij staan 10 en 11 mei voor je klaar op het PINT festival om alles te delen over de nieuwste trends.

 

AppFactory begon in 2012 met een duidelijk doel: de digitale printindustrie uit de middeleeuwen slepen en alle voordelen en mogelijkheden van synthetisch papier. Ze kozen voor een nicheproductbenadering en specialiseerden zich in materialen op polyesterbasis, omdat het door zijn eigenschappen het meest kwalitatieve kunststof is om mee te werken